Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Tι ακουμε....

Η κατασταση με την εμπορευματοποιηση της μουσικης εχει φτασει σε σημειο τραγικο παγκοσμιως, αλλα ας μιλησουμε για το τι γινεται στην Ελλαδα.
Εχω βαρεθει να βλεπω και να ακουω ασχετους και αταλαντους τραγουδιστες που επιλεγησαν εξαιτιας του "ωραιου" τους παρουσιαστικου. Ναι...οι γυναικες το μονο που εχουν να κανουν ειναι να βγαλουν στηθος και κωλο απ εξω και ω του θαυματος γινονται σταρ!!! Οσο για τους ανδρες αρκει να κρατανε μια κιθαρα στα χερια (δεν χρειαζεται να ξερουν πως να παιζουν ) και να παιρνουν το υφος του πληγωμενου και και ευαισθητου αγοριου και εχουν ολα τα 15χρονα κοριτσακια και οχι μονο στα ποδια τους να ουρλιαζουν απο εξταση!
Αλλα οι χειροτεροι της υποθεσης ειναι οι παραγωγοι( ο θεος να τους κανει)! Παμφθινες παραγωγες σε προβλεψιμες και καθολου περιπλοκες μελωδιες που συνοδευονται απο στιχους πολυ κατω του μετριου που σε κανουν να γελας με την απιστευτη βλακεια. Και τελος τα videoclips ερχονται να συμπληρωσουν το τριπτυχο της υποκουλτουρας. Αυτα κατα 99% περιλαμβανουν τον τραγουδιστη σε ολα τα πλανα να βολοδερνεται και να χτυπιεται που ο/η γκομενος/α τον/την παρατησε και αυτος/η βρισκεται σε κατασταση "εκτακτου αναγκης" ..απο ευρηματικοτητα ωρα μηδεν....
Το μονο που μας σωζει αυτη τη στιγμη ειναι να ερθει καποιος και να καψει ολους τους αχρηστους στη πυρα ετσι ωστε να μεινουν λιγοι αλλα καλοι,σωζωντας τα ακουστικα οργανα του αμοιρου ελληνικου λαου ,ο οποιος βεβαια δεν ειναι καθολου αμοιρος ευθυνων που καθεται και καταπινει οτι του πλασαρουν χωρις να ψαχτει λιγακι...
Καταληγει κανεις στο συμπερασμα οτι ζουμε σε μια κοινωνια που μας θελει αποβλακωμενους και αβουλους με ολη αυτη την πλαστικη μουσικη που μας πλασαρει καθημερινα. Η δικη μου συμβουλη: απλα αλλαξτε σταθμο, γιατι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια και μαλιστα ζουμεροτερα ,γευστικοτερα και με πολλες....βιταμινες!

Yours juliet

2 σχόλια:

  1. βασικά τώρα και ο τραγουδιστής δείχνει στήθος (αποτριχωμένο πάντα) και κώλο χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου, οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει τι θα πει μουσική και απλός προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα και δημοσιότητα μέσα από αυτά που αποκαλούν "τραγούδια", ενώ περιμένουν πως ΟΛΟΙ θα τους ακολουθήσουμε σαν πρόβατα!

    Πολύ ωραίο άρθρο, καλησπέρα από Βέροια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή